Antienos Ragu / Ragù DI ANATRA 180g
Puikiai tinka prie makaronų , ypač prie ,,pappardelle” ir ,,tagliatelle” rūšių. Ragu pagamintas pagal senovinį Toskanos receptą.
Sudėtinės dalys: Antienos mėsa 55%, pomidorai, svogūnai, ypač tyras alyvuogių aliejus, salierai, apelsinai, druska, konjakas, citrinos, baltas vynas, česnakai, pipirai, šalavijas, mairūnas.
Gamintojas: IL VALLINO
Maistinė vertė 100g : energetinė vertė 547kJ 130 kcal, riebalų 7,2g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,6g, angliavandenių 2,9g iš kurių cukraus 0,4g, baltymų 13,3g, druska 1,1g.
Apie gamintoją:
IL VALLINO GOURMET d’ITALIA – vertina autentiškus receptus ir senovės tradicijų skonį. Visi receptai yra unikalūs ir orginalūs – Toskanos tradicijų. Ingredientai yra tiksliai atrinkti, sveiki ir be koncervantų. IL VALLINO didžiausia aistra, kuria nori pasidalinti su visais – tai aistra Toskanai!
IL VALLINO padažai sukurti laikantis tradicijų ir neprilygstamo skonio. Šie padažai yra naudojami daugelyje Italijos restoranų !