Taralli degintų grūdų / Taralli Grano Arso 300g
Taralli tai vieni populiariausių Itališkų užkandžių. Šie Taralli gaminami Agricola Petroni ūkyje Apulijoje, rankų darbo, naudojami tik aukštos kokybės ingredientai ir alyvuogių aliejus, kuris išspaudžiamas savame ūkyje. Puikus užkandis, kuris tinka prie sūrių ir užtepėlių, alyvuogių ar tiesiog vieni. Puikiai dera kaip užkandis prie vyno, alaus ir kitų gėrimų.
Šie Taralli yra gaminami iš degintu kviečių (Grano Arso – deginti kviečiai). Istoriškai tai buvo kviečiai, kurie buvo pjaunami iš sudegintų laukų. Šiandien Agricola Petroni ūkyje rankomis yra gaminami Taralli, pagal senovinius receptus, kurie buvo saugomi ir perduodami iš kartos į kartą.
Skonis – dūminis.
Tekstūra – traški.
Kilmės šalis – Italija
Regionas – Apulija
Gamintojas – Agricola Petroni
Grynasis kiekis – 300g
Sudedamosios dalys: 0 tipo kvietiniai miltai, deginti kvietiniai miltai, baltasis vynas, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, druska, pankolio sėklos, soda.
Alergenai: grūdai, glitimas ir sulfitai.
Vidutinė maistinė informacija 100g produkto: energetinė vertė1814 kJ 432 kcal, riebalų 17.0g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2.4g, angliavandenių 61.5g iš kurių cukraus 0.4g, baltymų 7.1g, skaidulų 2.2g, soda 1.98g.
Apie gamintoją: