Sudedamosios dalys: alyvuogių aliejus 33%, graikiniai riešutai 27%, anakardžių riešutai, pieno serumas, kedrų riešutai, kukurūzų krakmolas, druska, vyno actas, česnakai, mairūnai, brandinti ir Parmezano sūriai (pienas, druska, šliužo fermentas).
Rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: pieno rūgštis, citrinų rūgštis.
Gamintojas: Riolfi Sapori
Maistinė vertė 100g : energetinė vertė 2895 kJ 692 kcal, riebalų 64.9g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10,5g, angliavandenių 16,5g iš kurių cukraus 15,9g, skaidulų 3,8g, baltymų 9,5g, druska 1,5g.
Apie gamintoją:
Riolfi Sapori – tai šeimos verslas, esantis Italijoje Pjemonto regione, kuris yra perduodamas jau trims kartoms. Riolfi gaminiai sukurti iš šeimos receptų, ir gaminami nuo 1985 metų. Naudoja tik atrinktas žaliavas, o Riolfi produktai gaminami siekiant išlaikyti daržovių konsistenciją, skonį ir aromatus be dirbtinių priedų ir konservantų.