Sudedamosios dalys: rukola 50%, alyvuogių aliejus, Robiola sūris (pasterizuotas karvės pienas, grietinėlė, druska), druska. Gali būti vyno acto pėdsakų.
Rūgštingumą reguliuojančios medž.: pieno ir citrinų rūgštis.
Gamintojas: Riolfi Sapori
Maistinė vertė 100g : energetinė vertė 385 kJ 92 kcal, riebalų 5,6g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,7g, angliavandenių 7,9g iš kurių cukraus 5,2g, skaidulų 2,5g, baltymų 1,3g, druska 1,95g.
Apie gamintoją:
Riolfi Sapori – tai šeimos verslas, esantis Italijoje Pjemonto regione, kuris yra perduodamas jau trims kartoms. Riolfi gaminiai sukurti iš šeimos receptų, ir gaminami nuo 1985 metų. Naudoja tik atrinktas žaliavas, o Riolfi produktai gaminami siekiant išlaikyti daržovių konsistenciją, skonį ir aromatus be dirbtinių priedų ir konservantų.