Taralli Calzone skonio / Taralli Calzone 300g
Taralli tai vieni populiariausių Itališkų užkandžių. Šie Taralli gaminami Agricola Petroni ūkyje Apulijoje, rankų darbo, naudojami tik aukštos kokybės ingredientai ir alyvuogių aliejus išspaudžiamas savame ūkyje. Šiandien Agricola Petroni ūkyje rankomis yra gaminami Taralli, pagal senovinius receptus, kurie buvo saugomi ir perduodami iš kartos į kartą.
Puikus užkandis, kuris tinka prie sūrių ir užtepėlių, alyvuogių ar tiesiog vieni. Dera su vynu, alumi ir kitais gėrimais.
Skonis – Calzone picos.
Tekstūra – traški.
Kilmės šalis – Italija
Regionas – Apulija
Gamintojas – Agricola Petroni
Grynasis kiekis – 300g
Galiojimas – iki 2024.12.12
Sudedamosios dalys: 00 tipo kvietiniai miltai, druska, vynas, alyvuogės, svogūnai, razinos, alyvuogių aliejus.
Alergenai: grūdai, glitimas ir sulfitai.
Vidutinė maistinė informacija 100g produkto: energetinė vertė 1643 kJ 387 kcal, riebalų 0.8g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.2g, angliavandenių 80.4g iš kurių cukraus 2.2g, baltymų 12.8g, skaidulų 3.7g, soda 2.2g.
Apie gamintoją:
AGRICOLA PETRONI – tai šeimos verslas, perduodamas iš kartos į kartą. Daugiau nei penkis šimtus metų alyvmedžiai buvo auginami mažuose žemės lopinėliuose – tai darbas, sukurtas iš aistros ir pagarbos. Saugoma 1500 alyvmedžių – tikro medžių paveldo, perduodamo iš kartos į kartą. Pagrindinės auginamos veislės yra Coratina ir Peranzana, iš kurių išgaunamas aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, galintis vienareikšmiškai reprezentuoti šimtmečius jį gaminusią teritoriją. Šios alyvuogių veislės yra įtrauktos į geriausių pasaulyje alyvuogių sarašą.
Alyvmedžiai yra Alta Murgia nacionalinio parko papėdėje, nuo 150 iki 300 metrų virš jūros lygio, o vidutinio klimato juosta puikiai tinkama auginti. Šiame nuostabiai turtingame krašte kiekvieno alyvmedžio šaknys yra kalkingame dirvožemyje, kurį sudaro tipiškas tufas – magminės kilmės uoliena, suteikianti gaminamiems aliejams svaiginančius aromatus ir puikų skonį.