Itin lengvas, tobulo skonio patiekalas😍 Puikiai tinka vegetarams ir veganams.
🌿Jums reikės 2 asm. 👇
🍀 Makaronai Linguine 160g
🍀 Alyvuogių aliejus Gran Cru ( kepimui ir apšlankstymui)
🍀 Česnakai 5 skiltelės
🍀 Alyvuogės mėgstamos apie 10 vnt. ( aš naudojau violetines).
🍀 Pomidoru tyrė su bazilikais ( Polpa di pomidoro) apie 350g.
🍀 Kietasis sūris pagal poreikį
🍝Gaminimas:
-Makaronus verdame pasūdytame vandenyje nurodytą laiką ir pradedame ruošti padažą.
-Pakepinti smulkintus česnakus ant alyvuogių aliejaus, dedame į keptuvę smulkintas alyvuoges ir pilame pomidorų tyrę. Pabarstome pipirais ir druska, viską patroškiname apie 5 min. ant silpnos ugnies.
-Išvirtus makaronus dedame į keptuvę, išmaišome, kad padažas pasiskirstytų tolygiai. Dedame į lėkštes, užtarkuojame kietojo sūrio ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
❤️Skanaus❤️