Kietųjų kviečių makaronai Farro – linguine 500g
Puikios tekstūros ir skonio makaronai dera su įvairiais padažais.
Sudedamosios dalys: Emmer kvietiniai miltai, vanduo.
Alergenai: gali būti sojos ir garstyčių pėdsakų.
Gamintojas: Monograno Felicetti.
Paruošimo būdas: virti 8 min.
Maistinė vertė 100g : energetinė vertė: 1491 Kj / 352 Kcal, riebalų 2 g, iš kurių sočiųjų riebalų 0,3 g, angliavandenių 69 g, iš kurių cukrų 2 g, maistinių skaidulų 5 g, baltymų 12 g, druskos 0,005g.
Apie gamintoją:
Aukščiausios kokybės makaronai, pagaminti iš vienos rūšies grūdų. „Matt“, „Khorasan KAMUT®“, „Farro“ ir „Il Cappelli“ – aukščiausios kokybės rūšys, kurias meistriškai atskleidžia makaronų gamintojas. Jie suteikia aromatų bei skonių harmonijos, emocijų.
Farro ( Emmer) – šie grūdai buvo naudojami nuo senovės. Virdami šie makaronai skleidžia ryškų šviežių lazdyno riešutų ir ant grotelių keptų baklažanų kvapą. Jie turi tvirtą ir šiek tiek traškią tekstūrą, primenančią duonos plutą, sodrią žemės riešutų sviesto skonį.
Tobuli makaronai kiekvieną dieną. Per keturias makaronų gamybos kartas Felicetti sukūrė tobulus ,,al dente” makaronus. Niekada neperverda, neprilimpa. Naudojamas „Michelin“ žvaigždute pažymėtų restoranų visoje Italijoje ir pasaulyje, „Monograno Felicetti“ turi reputaciją kaip vienas geriausių Italijos makaronų. Išskirtiniai šių makaronų prekės ženklai yra jų skonis ir tai, kad jie išlieka „al dente“.