Kietųjų kviečių ekologiški makaronai Farro – linguine 500g

5.70

Puikios tekstūros ir skonio Itališki makaronai dera su įvairiais padažais. Nesulimpa ir neperverda.

Neturime

Kietųjų kviečių ekologiški makaronai Farro – linguine 500g
Puikios tekstūros ir skonio makaronai dera su įvairiais padažais.
Sudėtis: Ekologiški Emmer kvietiniai miltai, vanduo.
Gamintojas: Monograno Felicetti.
Paruošimo būdas: virti 8 min.
Maistinė vertė 100g : energetinė vertė: 1491 Kj / 352 Kcal,  riebalų 2 g, iš kurių sočiųjų riebalų 0,3 g, angliavandenių 69 g, iš kurių cukrų 2 g, maistinių skaidulų 5 g, baltymų 12 g, druskos 0,005g.
Apie gamintoją:
Aukščiausios kokybės makaronai, pagaminti iš vienos rūšies grūdų. „Matt“, „Khorasan KAMUT®“, „Farro“ ir „Il Cappelli“ – aukščiausios kokybės rūšys, kurias meistriškai atskleidžia makaronų gamintojas.  Jie suteikia aromatų bei skonių harmonijos, emocijų.
Farro ( Emmer) – šie grūdai buvo naudojami nuo senovės.  Virdami šie makaronai skleidžia ryškų šviežių lazdyno riešutų ir ant grotelių keptų baklažanų kvapą. Jie turi tvirtą ir šiek tiek traškią tekstūrą, primenančią duonos plutą, sodrią žemės riešutų sviesto skonį.
Tobuli makaronai kiekvieną dieną. Per keturias makaronų gamybos kartas Felicetti sukūrė tobulus ,,al dente” makaronus. Niekada neperverda, neprilimpa. Naudojamas „Michelin“ žvaigždute pažymėtų restoranų visoje Italijoje ir pasaulyje, „Monograno Felicetti“ turi reputaciją kaip vienas geriausių Italijos makaronų. Išskirtiniai šių makaronų prekės ženklai yra jų skonis ir tai, kad jie išlieka „al dente“.
Svoris 0.500 kg
Gamintojas

Monograno Felicetti

Makaronai

Aukščiausios kokybės makaronai, Ekologiški makaronai, Kietųjų kviečių makaronai

Jums taip pat gali patikti…

Kietųjų kviečių ekologiški makaronai Farro – linguine 500g
5.70