Kietųjų kviečių manų makaronai Il Cappelli – Il Valentino 500g
Ryškus Cappelli manų kruopų skonis ir tekstūra, puikiai dera su visais padažais. Didesnio skersmens makaronai suteikia daugiau skonio.
Sudedamosios dalys: Cappelli kietųjų kviečių manų kruopos, vanduo.
Alergenai: gali būti sojos ir garstyčių pėdsakų.
Gamintojas: Monograno Felicetti.
Paruošimo būdas: virti 14 min.
Maistinė vertė 100g : energetinė vertė: 1502 Kj / 354 Kcal, riebalų 1,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų 0,3 g, angliavandenių 72 g, iš kurių cukrų 2,8 g, maistinių skaidulų 3,2 g, baltymų 12,5 g, druskos 0,003g.
Apie gamintoją:
Aukščiausios kokybės makaronai, pagaminti iš vienos rūšies grūdų. „Matt“, „Khorasan KAMUT®“, „Farro“ ir „Il Cappelli“ – aukščiausios kokybės rūšys, kurias meistriškai atskleidžia makaronų gamintojas. Jie suteikia aromatų bei skonių harmonijos, emocijų.
Il – Cappelli makaronai gaminami kartu su tyriausiu šaltinio vandeniu iš Dolomitų. Virdami makaronai skleidžia puikų aromatą.
Tobuli makaronai kiekvieną dieną. Per keturias makaronų gamybos kartas Felicetti sukūrė tobulus ,,al dente” makaronus. Niekada neperverda, neprilimpa. Naudojamas „Michelin“ žvaigždute pažymėtų restoranų visoje Italijoje ir pasaulyje, „Monograno Felicetti“ turi reputaciją kaip vienas geriausių Italijos makaronų. Išskirtiniai makaronų prekės ženklai yra jų skonis ir tai, kad jie išlieka „al dente“ ilgesnį virimo laiką.