Kietųjų kviečių manų makaronai Matt – Conchiglioni 500g
Ypatinga šių makaronų forma ir ryškus matinių manų kruopų skonis puikiai dera su sodriais pagardais ir tirštais padažais, kurie tobulai prisipildo makaronų viduje.
Sudėtinės dalys: Matt kietųjų kviečių manų kruopos, vanduo.
Alergenai: gali būti sojos ir garstyčių pėdsakų.
Gamintojas: Monograno Felicetti.
Paruošimo būdas: virti 14 min.
Maistinė vertė 100g : energetinė vertė: 1534 Kj / 362 Kcal, riebalų 1,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų 0,3 g, angliavandenių 72 g, iš kurių cukrų 2,5 g, maistinių skaidulų 3 g, baltymų 14 g, druskos 0,005g.
Apie gamintoją:
Aukščiausios kokybės makaronai, pagaminti iš vienos rūšies grūdų. „Matt“, „Khorasan KAMUT®“, „Farro“ ir „Il Cappelli“ – aukščiausios kokybės rūšys, kurias meistriškai atskleidžia makaronų gamintojas. Jie suteikia aromatų bei skonių harmonijos, emocijų.
Matt – turtinga kviečių įvairovė yra geriausia, kai auginama saulėtuose Apulijos laukuose, kol ją ištobulina makaronų gamintojai. Verdami Matt makaronai išskiria vasarišką šieno ir džiovinto kokoso kvapus. Senovės skonis primena akmenyje keptą duoną, sviestą ir bambukus.
Tobuli makaronai kiekvieną dieną. Per keturias makaronų gamybos kartas Felicetti sukūrė tobulus ,,al dente” makaronus. Niekada neperverda, neprilimpa. Naudojamas „Michelin“ žvaigždute pažymėtų restoranų visoje Italijoje ir pasaulyje, „Monograno Felicetti“ turi reputaciją kaip vienas geriausių Italijos makaronų. Išskirtiniai makaronų prekės ženklai yra jų skonis ir tai, kad jie išlieka „al dente“ ilgesnį virimo laiką.