Sudedamosios dalys: alyvuogių aliejus, itališki koncentruoti bazilikai 31%, druska, kedro riešutai, česnakai, vyno actas, brandintas parmezano sūris (pienas, druska, šliužo fermentas). Rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: pieno rūgštis, citrinų rūgštis.
100g pesto, naudojama 79g šviežių bazilikų.
Gamintojas: Riolfi Sapori
Maistinė vertė 100g : energetinė vertė 2389 kJ 580 kcal, riebalų 62g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9.5g, angliavandenių 0,7g iš kurių cukraus 0,1g, skaidulų 1,3g, baltymų 3,8g, druska 3,5g.
Apie gamintoją:
Riolfi Sapori – tai šeimos verslas, esantis Italijoje Pjemonto regione, kuris yra perduodamas jau trims kartoms. Riolfi gaminiai sukurti iš šeimos receptų, ir gaminami nuo 1985 metų. Naudoja tik atrinktas žaliavas, o Riolfi produktai gaminami siekiant išlaikyti daržovių konsistenciją, skonį ir aromatus be dirbtinių priedų ir konservantų.