Kietųjų kviečių makaronai. Siūlome Jums išbandyti aukščiausios kokybės Itališkus makaronus, kurie pagaminti iš kietųjų kviečių miltų ir tyro Dolomitų šaltinio vandens. Aukščiausia kokybe pasižymintys makaronai yra puikaus skonio ir natūralios – sudėties. Tobulos makaronų formos ir savybės leidžia sukurti puikius receptus. Išbandykite ir įvertinkite patys!
-
Puikios tekstūros ir skonio Itališki makaronai dera su įvairiais padažais. Nesulimpa ir neperverda.
-
Puikios tekstūros ir skonio makaronai dera su įvairiais padažais. Nesulimpa ir neperverda.
-
Ryškus Cappelli manų kruopų skonis ir tekstūra, puikiai dera su visais padažais. Didesnio skersmens makaronai suteikia daugiau skonio. Nesulimpa ir neperverda.
-
Ryškus Cappelli manų kruopų skonis ir tekstūra, padaro makaronus tobulus, kurie puikiai dera su visais padažais. Nesulimpa ir neperverda.
-
Ryškus Cappelli manų kruopų skonis ir cilindro formos makaronai puikiai dera su visais padažais, kurie prisipildo makaronų viduje. Nesulimpa ir neperverda.
-
Ypatinga šių makaronų forma ir ryškus matinių manų kruopų skonis puikiai dera su sodriais pagardais ir tirštais padažais, kurie tobulai prisipildo makaronų viduje. Nesulimpa ir neperverda.
-
Kartu su klasikiniu mėsos padažu jie yra populiarios italų virtuvės ikona. Matt kietųjų kviečių manų kruopos suteikia šiems „Tagliatelle“ makaronams stangrumo ir tvirtos tekstūros, galinčios užkariauti net išrankiausius.
-
Cilindro formos makaronai, puikiai dera su padažais, ypač tirštos tekstūros, kurie prisipildo makaronų viduje. Turi atsparumą pervirimui ir gerą struktūrą. Tobuli makaronai kiekvieną dieną.