Ekologiški kietųjų kviečių makaronai. Itališki makaronai pagaminti iš IL Cappelli, Matt, Farro miltų. Makaronams naudojama tyras šaltinio vanduo, tekantis iš kalnų Dolomitų. Neperverda, nesulimpa, ilgesnį laiką išlieka geros tekstūros. Pagaminta Italijoje. Kietųjų kviečių manų kruopų makaronai. Tagliatelle makaronai su ekologiškais kiaušiniais.
-
Puikios tekstūros ir skonio Itališki makaronai dera su įvairiais padažais. Nesulimpa ir neperverda.
-
Puikios tekstūros ir skonio makaronai dera su įvairiais padažais. Nesulimpa ir neperverda.
-
Ryškus Cappelli manų kruopų skonis ir tekstūra, puikiai dera su visais padažais. Didesnio skersmens makaronai suteikia daugiau skonio. Nesulimpa ir neperverda.
-
Ryškus Cappelli manų kruopų skonis ir tekstūra, padaro makaronus tobulus, kurie puikiai dera su visais padažais. Nesulimpa ir neperverda.
-
Ryškus Cappelli manų kruopų skonis ir cilindro formos makaronai puikiai dera su visais padažais, kurie prisipildo makaronų viduje. Nesulimpa ir neperverda.
-
Ypatinga šių makaronų forma ir ryškus matinių manų kruopų skonis puikiai dera su sodriais pagardais ir tirštais padažais, kurie tobulai prisipildo makaronų viduje. Nesulimpa ir neperverda.
-
Kartu su klasikiniu mėsos padažu jie yra populiarios italų virtuvės ikona. Matt kietųjų kviečių manų kruopos suteikia šiems „Tagliatelle“ makaronams stangrumo ir tvirtos tekstūros, galinčios užkariauti net išrankiausius.