Makaronai su figomis ir pelėsiniu mėlynuoju sūriu

❤️ Mėgstantiems ekspermentuoti ir atrasti naujų skonių ❤️ Makaronai su figomis ir pelėsiniu sūriu🍝 Aitraus ir saldaus derinys 🙂 Atrodo visiskai skirtingi skoniai ir sunkiai suderinami produktai, tačiau sukūrė tikrai išskirtinį receptą🙂 Ekspermentuoti aš mėgstu, todėl išbandyti tiesiog buvo būtina😍 Jeigu norėsite išbandyti 👇 2 asmenims Jums reikės: 🌱 Makaronų 160 g Il Capelli Il…

Naminis pesto padažas

🌱Naminis pesto padažas išsiskiria savo stipriu šviežio baziliko aromatu, šviežio česnako skoniu ir jį galite daryti kaip tik Jums patinka! 🌱Šį padažą galite panaudoti daugybėje patiekalų! Tobulai tinka su makaronais, ant brusketų, su gnocchi, salotomis ir daug kitų❤️ 🌱Galite dėti kokius norite riešutus (aš šį karta ekspermentavau su anakardžiais), tačiau Jūs galite dėti pagal tradicinį…

Makaronai Carbonara

Italijoje labai populiarus patiekalas, rekomenduoju išbandyti 😍 Tradicinis Pasta Carbonara patiekalas yra gaminamas su Guanciale – tai yra sūdytais ir vyne marinuotais kiulienos žandais ir Pecorino Romano – avies pieno sūriu. Juos galima pakeisti kiaulienos sūdyta šonine, ką aš ir padariau 🙂 Taip pat naudojau Parmezan sūrį kurio visada turiu šaldytuve🙂   Ingredientai ( 3…

Makaronaisu baklažanais

Kaip nuostabu, kai tokie paprasti ingredientai gali sukurti tokį puikaus skonio patiekalą 🙂 Labai rekomenduoju pasigaminti ir įsitikinti❤️   🌱 Gaminame 3 asmenims: 👇Reikės👇 🌱 Makaronų 240g ( kietųjų kviečių makaronai Matt – Pache ) 🌱 Svogūno pusė 🌱 Česnako 4 skilt. 🌱 Baklažanas nedidelis 🌱 Pomidorų minkštimas su bazilikais 350g ( Polpa di pomidoro…

Pesto padažas

Pesto padažas yra vienas populiariausių ne tik savo gimtinėje Italijoje, tačiau ir visame pasaulyje! Puikaus skonio, ir aromatų gausos pesto padažas gali būtį pagaminamas įvairių variacijų, kurios naudojamos skirtinguose Italijos regionuose. Pesto padažo atsiradimo istorija Pesto padažas pirmą kartą paminėtas 1860m.  Pradėtas gaminti Genojoje, Ligūrijoje, šiaurės vakarų Italijoje. Dar senovės Romoje gamino padažą, kurio sudėtyje…

Trintų pomidorų padažas

Trintų pomidorų padažas yra neatsiejama Italijos virtuvės dalis. Kai kurie patiekalai atskleidžia savo skonį tik kartu su  pomidorų padažu. Yra daugybė Itališkų patiekalų, kurių gamyboje naudojamas pomidorų padažas. Pasta, pica, risotto, gnocchi, bruschetta ir kiti populiarūs Italijos virtuvės patiekalai. Trintų pomidorų padažas Įdomus faktas, kad pirmą kartą apie pomidorą buvo padarytas įrašas Italijoje 1544m. Iš…